Mit árul el rólad a lábtartásod? Nagyon meg fogsz lepődni!

Vajon rólad mit árul el az, ahogyan a lábaidat általában tartod. Természetesen sok minden közbeszólhat (pl hidegben még jobban préseled egymáshoz őket, vagy nem mindegy, hogy férfi vagy-e vagy nő), de mégis megfigyelések szerint néhány dolog feltételezhető az alapján, ahogy egy-egy ember a lábát tartja. Tudd meg mik ezek!

b50ec07d1d803de81b8ff65a1087985f

1. helyzet
Azok, akiknek térdei közelebb vannak, mint a bokái, hajlamosak átadni a vezetést, egy általuk magasabbnak ítélt hatalomnak. “Ha bedugom a fejemet a takaró alá, talán a szörny is eltűnik” típusú gondolkozás jellemző rájuk, gyakran hisznek abban, hogy a dolgok maguktól megoldódnak. Ebben sok esetben igazuk van, de amikor nem így van, akkor legtöbbször másra mutogatnak. Könnyű kapcsolatot teremteni velük, nem unalmasak, könnyen váltanak témát. Ezek az emberek nagyon kreatívak, vonzók és egy kicsit gyermetegek. Először beszélnek, majd csak aztán gondolkoznak.

2. helyzet
Akik így üldögélnek igazi álmodozók. Remek képzelőerejük van és szeretnek dolgokról álmodozni. A többiek úgy hívják őket, hogy a “csapat lelke”. Sosem unalmas velük az élet és gyakran csodás új ötletek gazdái. Szeretnek utazni és könnyen kötnek barátságot. Általában izgatottan várják a hétfőt, vagy az új évet, hogy új lappal indíthassanak. Hajlamosak könnyen külsőt, partnert, munkát, várost és néha álláspontot változtatni. Mindez pedig teljesen normális számukra.

3. helyzet
Ezek az emberek tudják, milyen a valódi kényelem. Valószínűleg nem járnak a bevásárlóközpontokba minden hétvégén, hogy stílusukat és öltözködésüket tökéletesítsék, de sokat képesek költeni egy-egy megfelelő parfümre vagy krémre. Az ízlésük az öltözködésben elég összetett, gyakran tűnnek válogatósnak. Gyakran tűnik úgy, mintha káosz venné körül őket, de valójában logikus rendszer rejlik benne: a tulajdonos csukott szemmel is megtalál benne mindent. Ezeknek az embereknek a legnehezebb, hogy valami speciálisra fókuszáljanak hosszú ideig. Gyakran váltanak témát.

4. helyzet
Akik gyakran ülnek így, azon nem szeretnek késni, és ezt mástól is elvárják. Okosak, intelligensek, érzékenyek és abban hisznek, hogy egy rossz nyugalom jobb, mint egy jó veszekedés. Ezek az emberek rosszul érzik magukat, ha valaki nyíltan kifejezi feléjük érzelmeit (legyen szó egy csókról, vitáról vagy akár ölelésről). Ha az illető szeret úgy ülni, hogy lábai teljes mértékben a földön vannak, akkor jó eséllyel nyitott személyről van szó, aki egyenes, de talán egy kicsit makacs. Természetétől fogva nagyon rendes. Ha ebben a helyzetben a személy szereti felemelni a lábfejét a sarkain pedig támaszkodni, akkor szívesen száll szembe mindenkivel. Az ilyen ember számára a világ inkább barátságtalan hely, és otthon is inkább egy búvóhely, aminek falai minden problémától elrejtik őt.

5. helyzet
Ezek az emberek nem sietnek sehová. Ha családot is alapítanak, akkor sem igyekeznek azonnal gyereket vállalni. Hiszik, hogy mindennek eljön az ideje. Kitartóak, ami néha makacsságba fordul. Az ambíció a legnagyobb támogatás számukra, és mindig hajlandóak tenni álmaikért. A megjelenésük nagyon fontos számukra és igyekeznek mindig a legjobb formájukat hozni. Valahol a lelkük mélyén pedig egy csipetnyi bizonytalanság lakik és gyakran fogadják tiltakozva a kritikát (még a barátit is) Forrás