Mintha nekünk, magyaroknak írták volna! A hopi indiánok hátborzongató jövendölései:

A hopik több ezer éves tudáson alapuló, sziklába vésett próféciáikat nem lehet egy legyintéssel elintézni. Már csak azért sem, mert rengeteg megszívlelendő dolog van bennük!

A hopik egy különös, ősi népcsoport, amely bölcsességével és az emberiség sorsának javítására irányuló cselekedetekkel hívta fel magára a figyelmet. Több ezer éves tudáson alapuló, sziklába vésett próféciáikat nem lehet egy legyintéssel elintézni.

A hopik annak a nagyon különleges indián népnek az utolsó élő leszármazottai, akik elsősorban Új-Mexikóban és Arizona észak-keleti részében éltek. Teremtéstörténetük a megsemmisítés és örök visszatérés mítosza.

A videóban egy bölcs öreg őslakos tárja fel a hopi indiánok jóslatait:

“Az idő fejlődik. És eljut egy pontra, amikor ismét megújul. Először van egy tisztulási szakasz, majd ezután egy megújulási időszak. Most nagyon közel kerülünk ehhez az időszakhoz. Elmondták nekünk, látjuk majd Amerikát megjelenni és eltűnni. Bizonyos értelemben Amerika haldoklik – belülről. Azért, mert elfelejtettük a tanításokat arról, hogyan éljünk a Földön.

Minden elérkezik egy időponthoz, amikor a jövendölés és az ember azon képességének hiánya, hogy a lelkiség útját élje a Földön, eléri a nagy problémák kereszteződését. Hopi hit szerint, a mi hitünk szerint, ha nem vagy lélekben kapcsolatban a Földdel, és nem érted annak a lelki valóságát, hogyan élj a Földön, akkor nem jársz sikerrel.

Kolombusz érkezésével vette kezdetét, ahogy mi nevezzük, az első világháború. Az volt a valódi első világháború, amikor Kolombusz megérkezett. Azért, mert vele együtt mindenki jött Európából.

A második világháború végére Amerikában mindössze 800 ezren maradtunk. 60 millióról 800 ezerre. Tehát majdnem kipusztítottak minket itt, Amerikában.

Minden dolog lelki. Mindennek van lelke. Mindent, mindent a Teremtő hoz el nekünk. Az egyetlen Teremtő. Néhányan Istennek hívják. Mások Buddhának. Megint mások Allahnak. A többiek egyéb neveken illetik. Mi Konkachilának, Nagyapának hívjuk. (A magyarok Öregistennek hívják)

Csak néhány telet töltünk itt a Földön, aztán a lélek világába távozunk. A lélek világa sokkal valóságosabb, mint azt közülünk sokan hiszik. A lélek világa a minden.

Testünk több mint 95 %-a víz. Egészségünk megtartása érdekében jó vizet kell innunk. Amikor az európaiak, Kolombusz, először jöttek ide, ihattunk bármelyik folyóból. Ha az európaiak az indiánok szokásai szerint éltek volna, amikor idejöttek, még mindig ihatnánk a vizeinkből. Mert a víz szent. A levegő szent. A DNS-ünk ugyanabból a DNS-ből teremtetett, amiből a fáké. A fa azt lélegzi be, amit mi kilehelünk. Amit a fa kilélegez, arra van szükségünk, amit kilélegzett. Tehát a fákkal közös a sorsunk.

Mi mindannyian a Földből származunk. És amikor a földet, a vizet, a levegőt elrontják, akkor létrehozza saját ellenhatását. Az Anyaföld reagál.

A Hopi jövendölések azt mondják, hogy a viharok és az áradások nagyobbak lesznek. Számomra nem negatív dolog, azt tudom, hogy nagy változások fognak történni. Ez nem negatív. Ez a fejlődés. Amikor fejlődésként szemléled, akkor van itt az idő. Semmi sem marad ugyanaz.

Mióta Darwin megírta híres könyvét a fajelméletről, a tudomány mindenkit megpróbál meggyőzni arról, hogy az ember a majomtól származik. Mi mindig azt mondjuk, hogy ők a ti elődeitek lehetnek, de nem a miénk. Rokonunk, de nem ősünk.

Meg kell tanulnunk, újra hinni a lélekben. Ez az első lépés. Az embereknek mindent lélekként kellene kezelni. Legyünk tudatában, hogy mi egy család vagyunk. Nem létezik olyan dolog, hogy vég. A végtelen, maga az élet. Az életnek nincs vége. ”