Mindenki azt hitte, hogy a lány az anyjával van – az őr rájött az igazságra és azonnal cselekedett

Adrian Young épp hazafelé tartott a Los Angeles-i iskolából, ahol a biztonságos közlekedést felügyelő őrként dolgozott, amikor valami furcsa dologra lett figyelmes.

Észrevett egy asszonyt, aki egy kislánnyal sétált kézen fogva. A lány körülbelül nyolc éves lehetett és amikor Adrian kicsit közelebb ért feltűnt neki, hogy a lány ugyan megy vele, közben ellenállni próbál.

Egy pillanat múlva kiabálni kezdett:

– Kérem, ne hagyja, hogy elvigyen!

A lány segítségkérően nézett Adrianra és továbbra is kiabált:

– Nem ismerem őt. Ő nem az anyám!

Bár Adrian csak 142 cm magas, nem habozott egy másodpercig sem és a tettek mezejére lépett. Az idegen sokkal nagyobb volt, mint ő, de mégis sikerült kiszabadítania a lány kezét a szorításból és elragadta őt az idegentől.

Az idegen nő elmenekült a helyszínről, de Adrian értesítette a rendőrséget, akik nem sokkal később letartóztatták. Adrian gyors beavatkozásának köszönhetően a lányt rövid időn belül az igazi anyja ölelhette magához.

– Ha Adrian nem lépett volna közbe, nem tudom, hogy hol lenne most a lányom, mondja az igazi anya az Inside Edition-nek.

Az alábbi videóban további információk találhatók az esetről. Oszd meg ezt a cikket, hogy minél többen halljanak Adrian bátor tettétől!

Forrás

►►►► HA TETSZETT LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS!
loading...

Mi a véleményed?