A katonák szorosan egymás mellett állnak, mikor megkapják a parancsot? Ez valami parádés!

A pakisztáni hadsereg bemutatója igen lenyűgöző, látványos előadás. Nem mondható táncnak, de mivel a mozgás olyan szépen meg van tervezne, nem tudunk nem odanézni.

Nagyon sok táncos videofilm van jelenleg a Youtube-on, de ez a film mégis más. Semmilyen komplikált koreográfiáról nincs itt szó, az előadás éppen egyszerűségével tűnik ki.

A pakisztáni katonák szépen sorban állnak és egymás után sorban ugyanazt a mozdulatot végzik el, egy térdhajlítást vagy a fegyver átvételét. Mindez annyira gyorsan történik, hogy szinte nem is látjuk pontosan mik a mozdulatok, minden olyan folyamatos. Nagyon szép látni!

Néha a karjukat mozgatják, vagy elfordítják a fejüket egy negyed fordulattal. Gratulálhat magának az, aki ezt kitalálta. A zene is nagyon jól illik a mozdulatsorokhoz. Az ismert dalt játssza egy együttes a háttérben, melynek címe “The final countdown”:

Néha úgy tűnik, mintha nem is embereket néznénk, annyira harmonikus és folyamatos az, ahogy mozognak. Biztosan rengeteget gyakorolták, amíg ennyire tökéletesen és hiba nélkül sikerült előadniuk mindezt. Ezért minden tisztelet a katonáké.