Így festenek ma kedvenc színészeink a 90-es évek filmjeiből

Az internet kora előtt a fiatalok nem akartak Instagram sztárok lenni, de olyan színészek viszont igen, akiket a filmekben és tévésorozatokban láttak. Mindig készen állunk arra, hogy újra megnézzük a régi filmeket, mint például a Léon, a profi, Beethoven, Reszkessetek, betörők!, Szellemirtók és mások. De hogy változtak meg a kedvenc karaktereink?

Úgy döntöttünk, hogy megnézzük hogyan változtak meg a kedvenc színészeink.

ALISAN PORTER

Az 1991-ben bemutatott Huncutka című film a kilencvenes évek egyik közkedvelt családi vígjátékának számított. A mai napig sokan emlékeznek a főszereplő kislányra, aki hatalmas, göndör hajkoronájával vonta magára a figyelmet. Alisan Porter mindössze tízéves volt, amikor eljátszhatta Huncutkát, az árva kislányt. Az egykori gyereksztárból igazi bombázó lett, ráadásul már két gyereke is van.

KELLY MCGILLIS

Kelly McGillis a 61. születésnapját ünnepelte. A színésznő külseje nagyon megváltozott, aki csak a Top Gunból ismeri, biztosan elmenne mellette az utcán. Ráadásul az utóbbi időben több kilót is felszedett magára. Nem ő az egyetlen híresség, akinek az alakja megváltozott az utóbbi időben – képes összeállításunkban olyan sztárokat gyűjtöttünk össze, akik meghíztak az évek alatt.

MEG RYAN

Meg Ryan a nyolcvanas években kezdett el színészkedni, a nagy áttörést pedig az 1989-es Harry és Sally című film hozta meg számára. A kilencvenes években ő volt az egyik legfelkapottabb színésznő, angyali arcáért csak úgy rajongtak a férfiak. Meg Ryan azonban az idő előrehaladtával egyre több sebészeti beavatkozáson esett át.

MARLON WAYANS

Marlon L. Wayans (New York, 1972. július 23.–) amerikai színész és forgatókönyvíró. Anyja Elvira, édesapja Howell, testvérei: Kim Wayans, Keenen Ivory Wayans, Damon Wayans, Nadia Wayans, Shawn Wayans és Elvira Wayans. Több filmben is szerepelt fivérével Shawn Wayans-szal, ilyen pl: a Feketék fehéren, Kis csávó, Táncfilm, Horrorra Akadva 1-2.

MATTHEW LILLARD

Matthew Lillard amerikai színész. Michigan államban született, ám kisiskolás kora óta Kaliforniában él. A filmvásznon előszeretettel alakít vad, antiszociális karaktereket vagy izgága különcöket. Gyakran dolgozik együtt Freddie Prinze Jr.-ral.

BILL MURRAY

William James Murray Golden Globe-díjas amerikai komikus és színész. Ismertségét a Saturday Night Live amerikai tévéműsornak köszönheti, a filmvilágban pedig a Szellemirtók és az Idétlen időkig című filmeknek.

ALICIA SILVERSTONE

Alicia Silverstone amerikai színésznő, modell. Leginkább a Spinédzserek és a Batman és Robin című filmekből ismert. Az Aerosmith három videoklipjében is szerepelt.

JEAN RENO

Jean Reno, eredeti nevén Juan Moreno y Herrera-Jiménez francia színész. Francia, angol, japán, spanyol és olasz nyelven dolgozik; olyan filmekben szerepelt, mint a Bíbor folyók, a Godzilla, A Da Vinci-kód, a Mission: Impossible, a Ronin és a Léon, a profi.

ANDIE MACDOWELL

Rosalie Anderson “Andie” MacDowell amerikai modell és színésznő. A Sze’x, hazugság, videó főszerepe Arany Glóbusz jelölést eredményezett, valamint megkapta a legjobb színésznőnek járó Independent Spiritet, illetve a Los Angeles Film Critics Association díját.

NICOLAS CAGE

Nicolas Cage eredeti nevén Nicolas Kim Coppola, Oscar-díjas amerikai színész, rendező. producer. Jellemző magyar szinkronhangja Józsa Imre volt.

JEFF DANIELS

A stúdió sokáig túráztatta a színészt. Ma már nehéz lenne elképzelni a Dumb és Dumbert Carrey és Daniels nélkül, de mint az egy friss interjúból kiderült, a stúdió valaki mást akart Daniels szerepére.

BÓNUSZ: MAGGIE WHEELER, JANICE A “JÓBARÁTOKBÓL”

Margaret Emily Wheeler (Jakobson) 1961. augusztus 7-én látta meg a napvilágot Manhattan-ben. Édesanyja Barbara, író, édesapja John Jakobson a New York Stock Exchange tagja.

Az 1980-as években a színésznő még Jakobson néven főként a hangját kölcsönözte olyan animációs sorozatok karaktereinek, mint a Silver Hawks, a Karate Kat és a Mini-Monsters. Majd 1994-ben jelentkezett Monica Geller szerepére a Jóbarátok című sorozatban, amelyről többszöri meghallgatás után lecsúszott, ám a producereknek annyira tetszett Wheeler stílusa, hogy végül felajánlották neki a rikácsoló hangú Janice Goralnik szerepét, aki először Chandler barátnőjeként tűnt fel a sorozat első évadaiban, ám a későbbiekben többször visszatért a közkedvelt karakter és legalább egy rész erejéig minden egyes évadban feltűnt. Ezzel Wheeler lett a sorozat egyik leggyakoribb vendégszereplője Christina Pickles és Elliot Guild mellett, akik Monica és Ross szüleit alakították.