Ezért a 100 kilós, gyönyörű magyar lányért rajong a fél világ!

A magyar származású, de Angliában élő plus size modell nevét itthon alig ismerik, pedig külföldi berkekben igazi világsztárnak számít már.

Olyan hölgyek riválisaként emlegetik, Kim Kardashian vagy Gigi Hadid, Dia képeiért és mosolyáért megőrül az internet!

Sirokai Diána világ életében a teltebb lányok csapatát erősítette, a modellkedés gondolatával 16 éves kora után kezdett el játszani. A gyönyörűség nyolc éve lakik Angliában és ma már abból él, amiért egész gyerekkorában csúfolták.

Diánát ugyanis kortársai gyakran bántották kinézetéért, cikizték és beszólogattak neki felesleges kilói miatt.

A lány ezért azt a célt tűzte ki maga elé és azért harcol, hogy az embereknek a szépség és az esztétika szó hallatán ne csak a darázsderekú, nádszálvékony nők jussanak eszükbe, hanem ismerjék el a gömbölydedebb formákat is!

Fotóin cseppet sem szégyenlős, éppúgy pózol fürdőruhában, mint fehérneműben és nem feltétlen az egyberészes darabokat preferálja!

De miért is tenné? Több, mint 810.000 Instagramm követője van, akik imádják a lány külsejét, ezzel is bizonyítva, hogy nem haltak még ki azok a férfiak, akik nem az 50 kg-os hölgyeket részesítik előnyben.

Rengeteg munkája van, fotózásról fotózásra jár, mindemellett leköti a divattervezés is, hiszen saját márkájának kollekcióin is nagy lelkesedéssel dolgozik.

Az önbizalomhiányos és bezárkózott nőknek pedig azt üzeni, hogy:

“…oda kell állni a tükör elé, és megnézni, mi szerethető vagy mi az, amire utálattal nézünk. Aztán persze feltenni a kérdést, mi nem szeretjük, vagy inkább attól félünk, más mit gondol rólunk? Utóbbi esetében el kell fogadni a tényt, hogy egyszerűen képtelenség mindenkinek megfelelni. Egyedül önmagadnak felelj meg, tégy meg mindent azért, hogy jól érezd magad a saját bőrödben!” -nyilatkozta egy korábbi interjúban az ismert modell.

Szerinted is bájos Diána külseje? Írd meg véleményedet kommentben!