Egy sáros, otthontalan kutyát találnak az utcán, de miután megnyírják… A világ legédesebb kutyusa néz rád a videóban!

Az állatmentők egy nap hívást kaptak egy kutyáról, aki feltehetőleg az egész életét az utcán töltötte. Meg is találták egy furgon alatt bujkálva. Megnehezítette a dolgukat, hogy szegény kutyus rettegett az emberektől és senkit nem engedett magához közel.

Amikor meglátta az állatmentőket, őrült rohanásba kezdett. A koszos, összeragadt bundájú kutyának nagyon nem tetszett, hogy be akarják fogni. Amikor már sikerült megcsípni, akkor is csak ugatott, tiltakozott.

Még a simogatásra is ellenségesen reagált, talán soha sem kapott szeretetet egész életében. Miután megnyugodott, elszállították az egyesület menhelyére, ahol egy alapos nyírást kapott. Megszabadították a csutakos bundájától, ami már más élőlényeknek is otthont adott. Az egész testét ellepték az élősködők! Egy alapos fürdés után a világ egyik legédesebb kutyusa nézett vissza ránk a kamerába!

Benjinek nevezték el. Az után, hogy a kutyus szép tiszta lett, már csak a lelki sérüléseknek kellett gyógyulnia. Még 10 nap után is szomorúan nézett a világra, de új barátokra tett szert. Lola és Frankie, a két virgonc kutya segített neki beilleszkedni. Jóban lettek, és onnantól játékkal töltötték az egész napot.

A teljes átalakuláson keresztül ment, boldog kutyus már csak szerető gazdira vár, hogy teljes legyen az élete.

►►►► HA TETSZETT LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS!

Mi a véleményed?