Egy férfi éppen filmezett egy hatalmas gleccser falat, amikor annak egy darabja beleesik az óceánba – És ez még csak a kezdet

Tagadhatatlan, hogy a világ már nem ugyanaz a hely, mint 20 évvel ezelőtt volt. A technológiai fejlesztések könnyebbé tették az életünket, de néha ennek a hatása a természeti erőforrásokra nézve káros lehet. Még rémisztőbb, hogy még valószínűleg nem is érezzük, de ezeknek a negatív hatásai csak sok évvel később jelentkeznek.

Amikor az emberek megvitatják ezeket a környezeti hatásokat, a globális felmelegedés mindig aktuális kérdés. Úgy tűnik, minden nap hallunk a hírekben eltérő véleményeket aktivistáktól mindkét oldalról.

Amikor meglátod, hogy mi történik egy hatalmas gleccser falával Patagóniában, nehéz letagadni, hogy a bolygónk egyre csak melegszik, a legfenségesebb fagyott tájak elkezdtek olvadni. Miután a hatalmas jégtábla elkezd mozogni, nincs megállás, és bámészkodókat megdöbbentette, amit láttak.

Az anyatermészet megmutatott valamit egy “szerencsés” turistacsoportnak Patagóniában, amikor egy hatalmas gleccsert néztek meg.

glacier-1-664x379

A gleccser fal kezdett szétesni darabjaira. A turisták csodálkozva nézték, ahogy a nagy darab jég leszakadt, és leesett a fagyos óceánba.

glacier-2

Hirtelen az egész fal olyat tett, hogy amelytől minden turista megdöbbent!

Amilyen csodálatos felvétel, legalább annyira adhat okot az aggodalomra is. Mégis, ez egy felejthetetlen pillanat lehetett azoknak az embereknek, akik ott voltak! Forrás