9 egyedi dekorációs elem, ami bármilyen belső teret képes feldobni

Valószínűleg láttál már olyan belső tereket, amikre azt mondtad: „Szép, de unalmas!”. Ez általában azért történik, mert a dekorációból hiányzik a személyiség. Néhány vidám és színes elem azonban új életet lehelhet még a leghétköznapibb enteriőrbe is.

Ebben válogatásban bemutatjuk, milyen tárgyakat érdemes hozzáadni, hogy régi szobád új színekben tündököljön.

Ez a műanyag, kézzel formázott ékszertartó igazán művészi ajándék. Gyűrűk, nyakláncok és karkötők bemutatására tervezték. Segít abban is, hogy ne veszítsd el az ékszereidet. Aranyos és egyszerű darab, élénk színekkel és eredeti dizájnnal!

A Salvador Dalí rajongók és mindenki, aki szereti az egyedi belsőépítészeti részleteket, imádni fogja ezt az olvadó órát. A szürrealista, de funkcionális dekoráció bármelyik szobában megállja a helyét. Ez a gondosan megmunkált óra bármilyen sík felületre felakasztható.

Ha a modern helyett a retró dekorációt kedveled, akkor ez a lufi kutya dekoráció pont az, amire szükséged van. A gyantából kézzel készített figura gondoskodik arról, hogy otthonod a legújabb trendeket követve díszítsd fel. Kompakt méretének köszönhetően tökéletesen illik egy asztalra, polcra vagy éjjeliszekrényre.

Ez a nélkülözhetetlen WC-kefe imádnivaló és egyedi dizájnnal rendelkezik. A helytakarékos kialakításnak köszönhetően szűk helyeken is elfér, és könnyen tárolható.

Ez az elektromos medúza tartály békés hangulatot teremt bármely helyiségben. A halvány, színes fény segíthet elaludni, a suttogóan csendes motor pedig nem zavaró.

Ha szeretsz bulizni, és szeretnél egy kis éjszakai életet az otthonodba, akkor pont erre a diszkógömbre van szükséged. Könnyen felszerelhető és visszaveri a fényt!

A fények és lámpák nagy szerepet játszanak egy otthon stílusában és otthonosságában. Ezek a fénypanelek RGB-beállításokkal rendelkeznek, és együttműködnek az Alexával, a Google Asszisztenssel és az Apple Homekittel. Elegáns és ultravékony kialakításukkal kihagyhatatlanok, ha a munka- vagy szabadidős terület berendezéséről van szó.

Fogadjunk, hogy sosem találod ki, mi ez! Ez az ajak alakú telefon úgy néz ki, mintha egy rajzfilmből lépett volna elő. Vicces ajándék lehet a családodnak vagy a barátaidnak. Vendégeid megkérdezik majd, honnan szerezted ezt az egyedi telefont. Még a gyerekek is szívesen játszanak majd vele.

Ez a vintage Coca-Cola só- és borsszóró készlet feldobja a konyhádat! A kompakt kialakítás nem foglal sok helyet az étkezőasztalon, de retro hangulatot és stílust kölcsönöz.