7 okos módja annak, hogy a házad „drágábbnak” tűnjön

Bár a lakásfelújítás időigényesnek, drágának és összességében nyomasztónak tűnhet, számos módja van annak, hogy gyorsan és költséghatékonyan feldobja belső terét. Ha a megfelelő kiegészítőket választja, sokkal előkelőbbé és fényűzőbbé teheti otthonát anélkül, hogy egy vagyont költene.

Összeállítottunk egy válogatást a háza belső terének felértékelésének egyszerű és olcsó módjairól, és ajánlunk néhány konkrét tárgyat is, amelyekkel azonnal „drágábbá” teheti otthonát.

1. Rendezze át a teret és a dolgokat, hogy háza stílusosabbnak és előkelőbbnek tűnjön. Egy lógó tároló, amit az ajtóra akaszthat, segíthet a dolgokat a helyükön és könnyen elérhető helyen tartani, ráadásul nem kerül sokba.

A lógó szervező négy nagy zsebe elegendő helyet biztosít a tárgyak tárolásához, minimalista kialakításának köszönhetően pedig bármilyen helyiségbe illik, legyen az a hálószoba, a nappali vagy a fürdőszoba.

2. Fordítson figyelmet a hardverre. A stílusos kilincsek átalakíthatják az egyszerű és unalmas bútordarabokat, és stílusossá tehetik azokat. Nézze csak meg, hogy ezek a szokatlan mintákkal ellátott színes fiókgombok hogyan változtatták meg a fiókok megjelenését.

Ezek a kiváló minőségű kerámiából készült színes ajtó-/fiókgombok különféle mintákkal készülnek, amelyeket tetszés szerint kombinálhat. Perceken belül átalakíthatja a régi vagy unalmas bútorokat, és egyedivé és elegánssá varázsolhatja őket. Mindenki dizájnerré válhat, miközben játékosan összeilleszti és keveri ezeket a bájos gombokat.

3. Legyen következetes a faliképekkel. A különböző színű és méretű, különböző keretekben lévő fotók és festmények keveréke furcsán nézhet ki.

Ezek a készen kapható szettek segítségével könnyen és stressz nélkül feldobhatja falait. Számos szín és minta közül választhat.

4. Használjon egyszerű, lehetőleg természetes anyagokból készült dekorációs elemeket. Ez a fából készült létrás polc szinte bármilyen belső térben jól mutathat, miközben segít rendszerezni a dolgait.

Ez a sokoldalú létrás polc használható növényállványként, könyvespolcként, fürdőszobai tárolóként és bármilyen más módon, amit csak el tud képzelni. A fémváznak köszönhetően masszív és tartós. A létrás polc elegendő felülettel rendelkezik, így gyűjteményei bemutatására is használható.

5. Használjon csempés burkolatot a konyhájában, hogy drágábbnak tűnjön. Ha nem szeretne sok időt és pénzt költeni a konyha feljavítására, akkor tegyen öntapadós csempét a konyhaszekrényei alatti falra. Ez olcsó, gyors, egyszerű és szórakoztató!

Ezeket az öntapadós csempéket használhatja a konyhai falakon vagy a fürdőszobában. Ollóval vághatók, így könnyen használhatja őket a konnektorok és kapcsolók körül. Erősek és vízállóak, ami tökéletes választássá teszi őket konyhájába.

6. Húzzon fel fehér ágyneműt, hogy fényűző hely benyomását keltse. Ha drága, csúcskategóriás szállodákra gondol, valószínűleg a fehér ágyneműk, paplanhuzatok és párnahuzatok jutnak először eszébe. Miért ne alkalmazhatná ugyanezt a trükköt otthonában is?

Ez a stílusos, csípős redős kialakítású szett pillanatok alatt stílusossá és nemessé varázsolja hálószobáját. A cipzáras kialakítás megkönnyíti az ágyneműcserét, és időt takarít meg Önnek.

7. Ne feledkezzen meg a kellemes illatokról sem. Az aromadiffúzorok segítségével hangulatától függően változtathatja meg a háza illatát. Egyes diffúzorok annyira stílusosan néznek ki, hogy akár lakberendezési tárgyként is szolgálhatnak, sőt éjszaka világítanak is.

Ez a diffúzor illóolajok szép választékával érkezik, többek között levendula, citrommenta és teafa illatú olajokkal. Miközben kevés helyet foglal, ez a készülék egyesíti az illóolaj-diffúzor, a légtisztító, a párásító és az éjszakai fény funkcióit.