17 híresség, akik igazi bajnokként kezelték a baleseteket

Előfordul, hogy a lenyűgöző ruhák kényelmetlenek, és váratlan kihívások elé állítják viselőjüket. Egy pánt elcsúszhat, egy cipzár megadhatja magát, vagy elszakadhat a szegély – még a hírességek sem immunisak az ilyen malőrökre. Ám míg egyesek elpirulnak az ilyen esetek során, mások elegánsan, emelt fővel és széles mosollyal vészelik át a helyzetet.

Sarah Jessica Parker az And Just Like That idei premierjén élt át egy szerencsétlen pillanatot, amikor leesett a táskája fogantyúja.

Rihanna ruhájának vonata olyan hatalmas volt, hogy kollégáinak szó szerint nem volt helyük, ahová betehetik a lábukat. Úgy tűnik azonban, hogy egyik lányt sem bosszantotta.

A trükkös vágás majdnem elsötétítette Nicole Kidman estéjét, de a színésznő humorral kezelte a helyzetet, és folyamatosan igazította ruháját anélkül, hogy abbahagyta volna a mosolygást.

Halle Berry nem engedte, hogy egy izzadt hónalj tönkretegye az estéjét a jótékonysági eseményen, amelyen részt vett.

Lily-Rose Depp kínos helyzetbe került, mert nem engedelmeskedett a melltartója. A színésznő nagyon gyorsan reagált, és elegánsan tartotta ruhája tetejét.

Jennifer Aniston ruhájának szegélyének megvoltak a maga tervei az estére. A színésznő azonban nem akarta szabadon engedni, és lenyűgöző kitartást mutatott.

Mikor a cipőjében kényelmetlenül érezte magát a Müncheni Filmfesztiválon, Emma Thompson egyszerűen levette, és mezítláb sétált a vörös szőnyegen.

Jennifer Lawrence lenyűgöző ruhájának alsó része elszakadt, amikor a színpadra tartott, de a színésznő felment a lépcsőn, mintha mi sem történt volna.

Rihanna elegáns ruhája folyamatosan lefelé csúszott, de a popdíva megtalálta a kiutat – szó szerint a kezébe vette a ruhát.

Jenna Ortega fekete ruhát választott fehér melltartóval a Sikoly VI premierjére. Sajnos egy bizonyos ponton a fehér szövetet tintával festették.

Zoe Saldaña kollégáitól kapott segítséget – a színésznő rálépett ruhája szegélyére, és majdnem elesett.

Raffey Cassidy kollégáinak, Natalie Portmannek, Brady Corbetnek és Stacy Martinnak köszönhetően kibogozódott a ruhájából.

Elizabeth Banks a színpadon áthaladva megbotlott a szoknyájában, de valami csodával sikerült talpon maradnia.

Kim Kardashiannak problémája volt gyönyörű zöld ruhájával, amely hátul kezdett szétesni.